Proefles vrachtauto rijbewijs!

//Proefles vrachtauto rijbewijs!

Proefles vrachtauto rijbewijs voor slechts €59,=!

Denk je erover om je vrachtauto rijbewijs te halen of wil je gewoon eens ervaren hoe het is om een vrachtauto te besturen?

Rijschool Theo van Bentum biedt je nu de mogelijkheid om voor slechts €59,= 90 minuten in een vrachtauto te rijden. Samen met een ervaren instructeur laten we je 90 minuten lang ervaren wat het besturen van een vrachtauto allemaal inhoudt en of het misschien wat voor jou is.

We hebben opstapplaatsen door het hele land: Amsterdam, Arnhem, Asten, Breda, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Hoogeveen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Oss, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Wil je een proefles en staat je plaats er niet bij? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over onze rijopleidingen voor het vrachtauto rijbewijs? Kijk dan op onze pagina’s voor de 1-daagse, 2-daagse en 3-daagse opleidingen voor het vrachtauto rijbewijs C.

Eerst een proefles? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op:

Door | 2017-05-19T10:23:24+00:00 08-04-2016|Vrachtauto nieuws|0 Reacties

About the Author:

Rijschool van Bentum is een landelijk opererende rijschool die sinds 1986 succesvol gespecialiseerd is in snelle dag rijopleidingen voor de rijbewijzen BE, C1,C1E, C,CE & code 95!

Geef een reactie