Vrachtauto rijbewijs met baangarantie

/, Vrachtauto nieuws, vrachtauto rijbewijs/Vrachtauto rijbewijs met baangarantie

Haal uw vrachtauto rijbewijs C en rijbewijs CE met baangarantie!

Er is op dit moment een grote vraag naar beroepschauffeurs die in het bezit zijn van een vrachtauto rijbewijs C/CE met code 95. Rijschool van Bentum organiseert, in samenwerking met een landelijk uitzendbureau, een beroepsopleiding voor het vrachtauto rijbewijs C en/of rijbewijs CE met baangarantie.

Aspirant chauffeurs wordt de mogelijkheid geboden om kosteloos een beroepsopleiding voor het vrachtauto rijbewijs C en/of rijbewijs CE met code 95 te volgen.
Voor kandidaten die voor het examen slagen geldt een baangarantie.
De beroepsopleiding wordt door heel Nederland gegeven.

Kom ik in aanmerking voor deze beroepsopleiding met baangarantie?

In de eerste plaats dient u al in het bezit te zijn van het rijbewijs B en bent u fulltime of parttime beschikbaar. U bent bereidt flexibel ingezet te worden, bijvoorbeeld ook in de weekenden, en u heeft een representatief voorkomen. Ervaring in de logistieke sector en/of transportbranche is een pré.

Hoe kan ik me opgeven?

Voldoet u aan de bovenstaande voorwaarden en wilt u in aanmerking komen komen voor een opleidingsplaats, dan kunt u zich aanmelden via het onderstaande formulier. Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Theo van Bentum via 06 50 53 63 74, of een mail sturen naar info@rijschoolvanbentum.nl.