Rijschool van Bentum introduceert een nieuwe unieke rijopleiding voor het rijbewijs B

//Rijschool van Bentum introduceert een nieuwe unieke rijopleiding voor het rijbewijs B

Rijschool van Bentum introduceert een nieuwe unieke rijopleiding voor het rijbewijs B, die jij op 2 verschillende manieren kunt volgen.

  1. De stap voor stap methode
  2. In Formule 1 stijl

1. De stap voor stap methode werkt heel efficiënt

Je begint met een basis pakket bestaande uit 5 lesblokken van 100 minuten, net als op school. Na de basis kun je samen met je instructeur en ouders bekijken welke vorm het best bij je past. Snel of in eigen tempo met nog 10, 13, 16 of 19 lesblokken van 100 minuten. Het praktische hieraan is dat je duidelijkheid krijgt aan de hand van een videofilm die wordt opgenomen in lesblok 5 van het basis pakket.

De keuze die daarna gemaakt wordt geeft ook duidelijkheid over je rijopleiding, dan heb ik examen en slaag ik niet krijg je van rijschool van Bentum een gratis herexamen aangeboden t.w.v. € 260,- Dit alles om de kwaliteit van deze opleiding naar jouw toe te waarborgen. De spel regel is wel dat je het samen met je instructeur eens moet zijn over het te kiezen vervolg pakket.

Wil je na het lezen van dit bericht komen kennis maken met rijschool van Bentum schrijf je dan in voor een GRATIS proefles.

2. In Formule 1 stijl

Wil jij net als Max Verstappen in een snelle bolide en in een FFFFast opleidings programma je autorijbewijs B halen, dan is dit de opleiding voor jouw.

In een tijdsbestek van 2-4 of 6 weken leer jij volgens de nieuwe onderwijsleerstijl in formule 1 stijl autorijden in totaal krijg je maar liefst 32 rijlessen van 50 minuten die in blokken van 100 minuten net als op school gereden worden, duidelijk en snel leer jij alle facetten van het autorijden en na de gekozen periode van 2,4 of 6 weken ga je op rijexamen, haal je het de eerste keer niet….! Dan betaald rijschool van Bentum jouw eenmalig het herexamen t.w.v. € 260,-

Wil jij komen kennismaken met de nieuwe onderwijsleerstijl in formule 1 stijl? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS proefles.

Dan iets heel interessants voor jou…….

Maak jij reclame voor rijschool van Bentum en meldt zich door jouw toedoen een nieuwe leerling aan dan beloont rijschool van Bentum jouw met een GRATIS rijles van 50 minuten of € 25,- handje contantje, zo ben je zelfs instaat je rijbewijs terug te verdienen!

Door |2018-02-26T11:59:56+00:0026-02-2018|Rijbewijs nieuws|0 Reacties

Geef een reactie