Rijschool Van Bentum heeft de ontwikkelingen rondom het Corona virus de afgelopen periode nauwlettend gevolgd en volgt de richtlijnen van het RIVM. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Om die reden is dan ook besloten om alle rijlessen, cursussen en examens tot en met 19 mei te annuleren.
Het is voor iedereen een onzekere tijd en we willen dan ook zo goed mogelijk voor iedereen klaarstaan om deze periode met elkaar te overbruggen. Bij Van Bentum gebruiken we deze periode ook om samen met onze medewerkers te kijken naar ontwikkelingen binnen onze organisatie en het optimaliseren van onze dienstverlening. Als u hier ideeën over heeft zijn deze van harte welkom, we gaan graag met u in gesprek!

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen die ons bereiken met daarbij ons antwoord . Indien uw vraag/antwoord er niet bij staat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Houd ik mijn cursus/rijlessen tegoed?
• Ja, alle cursussen, rijlessen en examens worden verschoven. De maatregelen die op dit moment van kracht zijn gelden tot 20 mei. Tijdens de landelijke persconferentie is aangegeven dat in de week van 12 mei aangekondigd wordt hoe de periode na 20 mei er uit zal zien. Zodra duidelijk is wanneer de lessen en cursussen weer kunnen gaan opstarten zullen we een nieuwe lesplanning maken.

Kan ik mijn geld terug krijgen?
• Nee, we storten geen geld retour, u houdt uw ingekochte lessen of cursus tegoed tot 31-12-2020.

Moet ik zelf bellen als ik weer lessen of een cursus wil inplannen?
• Dat mag maar is niet nodig, onze afdeling Klantenservice neemt contact met u op zodra we een nieuwe planning kunnen maken.

Is Van Bentum gesloten tot 20 mei?
• Nee, ons kantoorpersoneel staat voor u klaar zoals u van ons gewend bent. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Op Vrijdag en Zaterdag is ons kantoor gesloten. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 177 1200. Of stuur een mail naar info@rijschoolvanbentum.nl