Camper rijbewijs C1

/Camper rijbewijs C1
Camper rijbewijs C12017-10-26T11:48:38+00:00

Haal je camper rijbewijs in 1 dag!

Het rijbewijs C1 = Geschikt voor campers!

Sinds 19 januari 2013 heb je rijbewijs C1 nodig voor het besturen van voertuigen met een maximale massa tussen 3.500kg en 7.500kg, zoals een camper, kampeerauto, paardenwagen, veewagen, ambulance, brandweerauto of een lichte vrachtwagen. Met de invoering van dit nieuwe rijbewijs C1 is het voor bezitters van voertuigen in deze gewichtsklasse gemakkelijker geworden om in het bezit te komen van het juiste rijbewijs. Rijbewijs C1 wordt ook wel camperrijbewijs genoemd.

Je kunt rijbewijs C1 zonder of met code 95 halen. Je kiest voor de aanvulling code 95 als je het voertuig in deze gewichtsklasse beroepsmatig gaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan koeriersdiensten. Gebruik je het voertuig niet beroepsmatig, dan heb je geen code 95 nodig.

Haal nu jouw camperrijbewijs bij Van Bentum rijopleidingen

Rijschool van Bentum is de landelijke specialist die het mogelijk maakt om in 1 dag en overal in Nederland een gedegen en uiterst uitgekiende rijopleiding te volgen. Je kunt kiezen uit 2 verschillende dagopleidingen: een individuele rijopleiding en een duo rijopleiding voor 2 cursisten. De individuele rijopleiding wordt afgestemd op jouw wensen, jouw rijervaring en je eigen tempo.

Begin nu alvast met de theorie!

Wil je snel in bezit komen van het nieuwe ‘lichte’ camper rijbewijs C1, dan moet je eerst 2 theorie-examens halen: RV-1 light/verkeer en techniek en R2C/administratie. Dit theoriegedeelte is uiterst geschikt voor zelfstudie met behulp van boeken en internet.

Ons theoriepakket bevat de complete lesstof en uiteraard online oefen- en examenmateriaal. Dat maakt het voor jou eenvoudig om dit theoretische onderdeel in 1 keer af te sluiten. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht met vragen over de lesstof. Wij regelen ook de 2 theorie-examens voor je op een dag en tijd die jou goed uitkomt.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Klik knop Bewerken om deze tekst te veranderen.