Rijschool van Bentum gaat naast het camperrijbewijs C1 ook kleinschalig luxe campers verhuren. De verhuur periode loopt van 19-03 t/m 30-11.

De eerste camper is reeds een feit. Deze camper een SUNLIGHT T 68 geschikt voor maximaal 5 personen, met FIAT DUCATO onderstel en cabine is voorzien van een automaat en navigatie met achteruit rij camera. 2 airco’s, zowel in de cabine als in de woonunit. De camper heeft een aparte slaapkamer met 2 lengte bedden welke makkelijk om te switchen zijn in een heel groot bed en een hefbed, aparte douche en WC met wasgelegenheid. Keuken met grote koelkast, TV met satelliet welke automatisch de zenders zoekt, grote garage waar gemakkelijk 2 fietsen in kunnen en nog eens een fietsdrager als je met 4 of 5 personen weg wilt. En uiteraard een luifel.  Het interieur van suéde leer wat veel comfort afgeeft.

Binnenkort volgt er meer op deze site en zal er een andere site komen met een boekingsmodule. Mocht je niet meer kunnen wachten dan kun je natuurlijk altijd Theo of Milou bellen om te reserveren op T 088 177 1200