BUSCHAUFFEUR OPLEIDING

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je een goede buschauffeur opleiding kunt volgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Rijschool van Bentum. We hebben ervaren instructeurs in dienst die graag voor je aan de slag gaan met het geven van zo goed mogelijke instructies. Zo ben jij straks een chauffeur die zonder problemen op de bus plaats kan nemen en daar kan werken. Neem eens een kijkje op onze website als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen en wat voor lessen jij allemaal precies bij ons kunt volgen.

 

Een goede opleiding tot buschauffeur

We vinden het belangrijk om jou meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is bij het volgen van een goede opleiding tot buschauffeur. Kijk hier dan ook even voor op onze website als je meer wil weten hierover. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan. Maar je mag ook altijd even contact met ons opnemen als je bijvoorbeeld vragen hebt over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Als je meer wil weten over de instructeurs, de structuur van de cursussen of welk rijbewijs je precies nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

 

Aan de slag met onze opleiding tot buschauffeur

We raden je aan om gewoon even een kijkje bij ons te komen nemen als jij aan de slag wil met een gedegen opleiding tot buschauffeur. We hebben mensen in dienst die al heel wat mensen aan hun buschauffeur opleiding hebben geholpen. Bij de buschauffeur opleidingen die wij geven kun je er op rekenen dat je alle kennis en ervaring opdoet om straks je examen te halen. Je kunt daarna dan meteen op zoek naar een mooie baan als buschauffeur. Bij Rijschool van Bentum volg je de beste opleiding tot buschauffeur die er te vinden is.

STEL EEN VRAAG

Stel een vraag

Nascholing Code 95 in één week

Bij Rijschool van Bentum

Haal nu super voordelig je nascholing in 1 week voor slechts € 695,-

Nascholingsmodules

Bij rijschool van Bentum kun je je code 95 certificering behalen. Je kunt dit per losse module doen. Hiernaast vindt je een selectie van alle modules die wij aanbieden.

Bekijk alle modules

Actualisering vakbekwaamheid

Bekijk de module

Digitale tachograaf

Bekijk de module

EHBO

Bekijk de module

Naast rijbewijs B en C kunt biedt Rijschool van Bentum nog meer opleidingen aan. Zo kun je bij ons terecht voor je busrijbewijs, heftruckcertificaat en het Aanhanger rijbewijs

Busrijbewijs

Heftruckcertificaat

Taxipas

Busrijbewijs

Heftruckcertificaat

Aanhanger rijbewijs

Laatse nieuws